Aanbevelingen Camper

Wij zijn voor 2,5 week naar Noorwegen geweest met Pèpè. Wij hebben een topvakantie gehad én dat kwam mede door de camper! De inventaris is erg compleet, het bed in de alkoof slaapt lekker, de camper is goed onderhouden en is makkelijk neer te zetten.

Het contact met de eigenaar gaat snel en duidelijk. Tijdens de reis zijn zij goed te bereiken voor eventuele vragen. De instructiefilmpjes van de camper, die voor de reis worden gedeeld, zijn erg duidelijk. Waardoor je ook als je niet veel ervaring hebt met camperen gemakkelijk weet hoe alles in zijn werk gaat!

Yessica en Dick

juli 2023

We hebben een fijn weekend gekampeerd met de camper. De camper is compleet ingericht en er is een mapje met informatie en zelfs in welk kastje in de camper bijvoorbeeld het vergiet ligt. Er zijn door Ron en Anja video's gemaakt over de buitenkant en interieur, dit gaf alvast veel voorpret. De communicatie met Ron en Anja verliep ook prima. Al met al huren wij Pépé graag nog een keer. Zeer tevreden.

Annabeth

juni 2023

We hebben de afgelopen 4 dagen genoten van onze rondreis met Pèpè de camper van Ron en Anja. Met de sterke motor, het schone interieur en bovenal de complete uitrusting (aan echt alles is gedacht) kijken wij terug op een heerlijke camperervaring in Nederland. Complementen ook voor de drie instructievideo's die we van tevoren kregen toegestuurd. Daarmee begon de voorpret en kwamen we niet voor verrassingen te staan. Grote dank Ron en Anja! Warme groet van Arjen en Margot.

Arjen en Margot

november 2022

Twee heerlijke weken met de camper gehad in Frankrijk en Italië. Contact verliep snel en soepel. Zou zeker de camper nog eens huren.

Lisette

september 2022

Camper Pèpè huren

Chalet Kievit 61 huren